بیماری زونا تا چند روز در بدن میماند No Further a Mystery
بیماری زونا تا چند روز در بدن میماند No Further a Mystery
Blog Article
دکتر ممکن است برای تشخیص این عارضه، یک نمونهبرداری از بافت آسیبدیده انجام دهد و یا قسمتی از تاولها را برای بررسی بیشتر در آزمایشگاه، کشت دهد.
سالمندان و افراد بالای ۶۰ سال که به خواب و استراحت نیاز دارند
* درد مزمن، خصوصا در سالمندان، كه تا ماهها یا سالها در مسیر رشته های حسی محل قبلی وجود تاول ها باقی می ماند.
به زبان ساده میتوان گفت هنگامی که خطر رفع شد، وضعیت هشدار بدن هم به صورت اتوماتیک خاموش میشود و بدن به حالت معمول و متعادل باز میگردد. اما در مورد انسان این وضعیت همچنان به حالت روشن باقی میماند، زیرا در عمل، فشار روحی ناشی از آن خطر به این زودی از بین نمیرود. پیامد نامطلوبي که تداوم این فشار روحی براي ما خواهد داشت، آن است که سیستم ایمنی بدن در وضعیت روشن و فعال باقي ميماند و در نتیجه ما دچار عوارض و بیماریهایی میشویم که بر سیستم ایمنی و قلبی عروقی بدن تأثیر منفی به جا میگذارد. تأثیر استرس در ابتلاء به بیماری زونا هم دقیقاً به همین صورت است. حتی ممکن است این تأثیرات منفی منجر به عوارض دیگری مانند سکته مغزی، بیماریهای قلبی و سایر ناراحتیهای مزمن هم بشود.
● درد ناشی از زونا معمولاً در اعصاب نواحی زیر رخ میدهد:
ماساژ شمع یک مد جدید برای بیماری زونا در سر رهایی از استرس و رسیدن به آرامش
زونا به احتمال کم باعث بروز عوارض در خود فرد میشود، اما هنوز هم میتواند ناخوشایند و دردناک باشد. توصیه میشود فرد در صورت بروز ورم و تاول در دوران حاملگی، فوراً به پزشک مراجعه کند.
فرد به هر علتی مانند سرطان، دارو یا بیماری مزمن دارای سیستم ایمنی ضعیفی باشند.
سوالات کاربران تاکنون نظری برای این مطلب درج نشده است. آخرین مقالات
با همه موارد گفته شده، لازم است یاداوری کنیم که درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد؛ زیرا زونا یک بیماری عفونی بوده و باید دوره خود را سپری کند.
کاظم صدیقی سخنران مراسم شب قدر دانشگاه امام صادق خواهد بود
● زونا یک عفونت ویروسی است که باعث ایجاد بثورات پوستی دردناک میشود. این بثورات بسته به رنگ پوست میتوانند قرمز، صورتی تیره، قهوهای تیره یا ارغوانی به باشند و معمولاً در یک طرف بدن ایجاد میشوند.
حسامالدین سراج: علت علاقه من به موسیقی، رادیو و تلویزیون زمان شاه بود
درمان زودهنگام هم مدت عفونت را کوتاه میکند و احتمال بروز عوارض را کاهش میدهد. استرس و اختلال عملکرد سیستم ایمنی از دلایل بروز زونا هستند. برای درمان از پمادهای مختلف و داروهایی نظیر فامسیکلوویر استفاده میشود.